Beste collega’s en vrijwilligers,

Wat een intensief jaar hebben we met z’n allen achter de rug... We zitten ook nu nog volop in de coronacrisis.. Gelukkig zien we wel dat de vaccinaties in onze locaties zeer effectief zijn en hopelijk kunnen we binnenkort een aantal maatregelen versoepelen. Met de lente In aantocht is dat een aantrekkelijk perspectief.

In deze editie van de SamenSpraak kijken we als eerste terug op de coronaperiode. Eén van de collega’s vertelt in een openhartig interview wat de uitbraak op haar locatie, die gelukkig alweer een tijdje achter ons ligt, met haar en haar team gedaan heeft.

We zien dat de afgelopen periode ons ook goede dingen gebracht heeft. Zo zijn verschillende projecten op het gebied van digitaliseren versneld geïntroduceerd en zijn we allemaal fanatiek ommetjes aan het lopen. Ook daar zoomen we op in.

Tot slot kijken we in deze editie vooruit; wat gaat de komende periode ons brengen? Ook kijken we samen met de kwaliteitsverpleegkundige naar de transitie die speelt binnen Maria Mater. We wensen jullie veel leesplezier. Hans Groenendijk en Caroline Beentjes