Nieuws

Dam tot dam

Zaterdag 21 september hebben we met 10 collega’s van Avendorp-Noord de Dam tot Dam loop gewandeld; 21 km van Amsterdam naar Zaandam. In de roze gesponsorde Samenshirts hebben we de wandeltocht gelopen. Mede dankzij de shirts hadden wij veel aanspraak en mooie gesprekken onderweg.


Het prachtige weer hielp zeker mee en aan het eind van de tocht, een welverdiende medaille en een feestje in Zaandam. Voor herhaling vatbaar, mooi om dit Samen met collega’s te doen!


Yvonne Oppenhuis

Jubilarissen

In het eerste en tweede kwartaal waren er weer een aantal medewerkers 12,5, 25 of 40 jaar in dienst. Gefeliciteerd allemaal!

Korting op zorgverzekeringen

Als medewerker van Samen zijn er twee collectiviteitskortingen voor zorgverzekeringen waarvan je gebruik kunt maken: IZZ en Univé. Hieronder lees je van beide partijen wat er komend jaar gaat veranderen en hoe de zorgverzekering eruit gaat zien. Mocht je vragen hebben over deze verzekeringen, neem dan direct contact op met IZZ of Univé.

Peuters bezoeken ’t Voorend

Het is 10.15 uur donderdagochtend op afdeling ’t Voorend in de Zandstee. “Ik hoor de kleintjes al!” zegt een bewoonster met een brede glimlach … de gang vult zich met peuterstemmetjes.

Cursus voor mensen met Parkinson en mantelzorger

Het Patiënt en Partner Educatie Programma voor Alle chronische ziekten (PPEP4ALL) is een programma dat Revalidatie- & Behandelcentrum Samen biedt aan mensen met de ziekte van Parkinson en/of zijn of haar partner of mantelzorger.


Het vormt een aanvulling op de medische behandeling. Het PPEP4ALL beoogt zowel de persoon met de ziekte van Parkinson als ook zijn of haar partner die handvatten te bieden die hen in staat stellen de psychische en psychosociale gevolgen goed te managen en daardoor de kwaliteit van hun leven positief te beïnvloeden.


Start

Januari 2020 voor mensen met de ziekte van Parkinson en hun mantelzorgers/partners. Acht bijeenkomsten op de dinsdagmiddag van 15:00 tot 16:30 uur.


Contact

Reneé Blok, fysiotherapeut, 088 619 4501, r.blok@woonzorggroepsamen.nl

Patricia Groothedde, logopedist, 088 619 4558, p.groothedde@woonzorggroepsamen.nl

Veilig mailen

Berichten versturen via mail aan bijvoorbeeld huisartsen, ziekenhuizen, apothekers, externe behandelaren, vertegenwoordigers of gemeentes gebeurt dagelijks. Het is een snelle en eenvoudige wijze om informatie uit te wisselen.