Keijzershoff

Keijzershoff in Anna Paulowna is één van onze thuiszorglocaties. In Keijzershoff woont men zelfstandig en indien men zorg nodig heeft kan men terecht bij de thuiszorg van Samen. Dit team zit ook in Keijzershoff gevestigd. In Keijzershoff bevindt zich een grote zaal waar allerlei activiteiten georganiseerd worden. Ook is het winkelcentrum en de bibliotheek dichtbij; kortom een heel fijne centraal gelegen locatie.


Scroll naar beneden om verder te lezen

Werken in Keijzershoff

Anneke Smit is één van de vaste vrijwilligers in huisje 84. Ze is vanaf het begin van deze locatie betrokken als vrijwilliger.


“Ik kom hier wekelijks. We beginnen met het ontbijt verzorgen dan heeft de zorg tijd om de bewoners te helpen met wassen en aankleden. Daarna doen we samen ochtendgymnastiek waarna we samen liedjes gaan zingen. Uiteraard gevolgd door een kop koffie. Bij mooi weer gaan we lekker wandelen, boodschappen doen of even naar het park. Een favoriete activiteit is het afmaken van spreekwoorden, dan zijn er bewoners die heel fanatiek worden!"


"Ik hou echt van deze bewoners, als ik ze een tijdje niet zie dan mis ik ze echt. De meiden die hier werken zijn ook echt fantastisch. Ik heb het hier enorm naar mijn zin!”


Scroll naar beneden om verder te lezen

Werken in Keijzershoff

Monique werkt al vanaf 1990 in de zorg voor Samen. Eerst bij Stiching Molenweid, toen werd dit Amstelmeerzorg en uiteindelijk Woonzorggroep Samen.

Wonen in Keijzershoff

Mevrouw Huisman is één van de eerste bewoners van Keijzershoff, ze woont er al ruim 18 jaar. In haar ruime en zonnige appartement woont ze met veel plezier met, zoals ze het zelf zegt, af en toe wat zorg vanuit Samen, maar zeker niet teveel hoor!